TOP

Set Baie 2114SA

COD PRODUS: Set Baie 2114SA Categorie:
11.700 lei
Disponibil pentru precomandă
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

693.36 Lei x 24 rate

Descriere

Set Baie 2114SA

Mobilier din lemn masiv

Important :
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Corp baie Bază cu lavoar si oglinda

Corpurile de baie pot fi comercializate si separat dupa cum urmeaza :
Lavoar din mineralmarmo cod 2115A pret 1350 lei
Dimensiuni: Lavoar L 122 P 53 H 2 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Corp baza cod 2114A pret 4158 lei
Dimensiuni: Corp Baza L 122 P 48 H 85 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Oglinda cod 2116A pret 882 lei
Dimensiuni : Oglinda L 92 H 84 Cm ( Lăţime /Înălţime )

Greutate:

50 Kg

Alte informatii:

– Fronerie deosebita antichizata
– Corpul de baie este din lemn masiv de TULIP INTARSIAT
– Lavoar din Mineramarmo
Moneralmarmo este un conpus mineral (carbonat de calciu si aluminiu triidrati )si este protejat cu un strat de gelocat care permite obtinerea une rezistente excelente din punct de vedere fizic si mai ales chimice
– Face parte din colecţia La maison
– Finisaj Nuc
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate
– NU contine bateria de baie

Set Baie 2114SA
Set Baie 2114SA

  MOBILIER BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai    alegand Set Baie 2114SA! Designul  contemporan sau traditional al Set Baie  2114SA, va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra.  Simple dar elegante, finisajele Set Baie 2114SA aduc un plus de rafinament  pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni ale Set  Baie 2114SA va asigura spatiu si functionalitate la orice baie.  Finisajele netede, bogate ale Set Baie 2114SAva garanteaza reusita unui  decor  in stil traditional, antic sau clasic.

 

MOBILIER BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de  mobilier baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri maximi! Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobilier baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobilier baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ. Creati spatii suplimentare de depozitare, cu articole de mobilier baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobilier baie cu o utilitate multifunctionala!.

Varietatea de stiluri si nuante de mobilier baie completeaza schema de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile. Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobilier de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.

MOBILIER – Va doriti zone primitoare, confortabile si elegante in casa dumneavoastra? Alegeti mobilier cu o calitate superioara si un design deosebit! Partea cea mai importanta din decorul unui spatiu este reprezentata de mobilier, de acea niciodata nu se face rabat de la un mobilier rezistent si inovator! Set Baie 2114SA.

Set Baie 2114SA