Oglinda 125MB

COD PRODUS: Oglinda 125MB Categorie:
3.771 lei
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

230.21 Lei x 24 rate

Descriere

Oglinda 125MB

Oglinda 125MB
Mobilier baie
Mobila clasica din lemn

Important :

Preturile sunt pentru rama fara oglinda din sticla
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin

Model : Oglinda clasica

 

Oglinda cod 125MB

Dimensiuni : Oglinda L.170 P.31 H.125 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Oglinda 125MB Mobilier clasic din lemn
Oglinda 125MB Mobilier clasic din lemn

Greutate:

18 Kg

Alte informatii:
– Oglinda este din lemn de TOULIPIER si MDF
– Finisaj Bej
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Oglinda 124MB Mobilier clasic din lemn
Oglinda 124MB Mobilier clasic din lemn

MOBILIER BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai alegand Oglinda 125MB! Designul  contemporan sau traditional , va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Oglinda125MB aduc un plus de rafinament pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni va asigura spatiu si functionalitate la orice baie. Finisajele netede, bogate a va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILIER BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobila baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri maximi! Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobila baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobila baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ. Creati spatii suplimentare de depozitare, cu articole de mobila baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobilier baie cu o utilitate multifunctionala! Varietatea de stiluri si nuante de mobila baie completeaza schema de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile. Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobila de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.
MOBILA – Va doriti zone primitoare, confortabile si elegante in casa dumneavoastra? Alegeti mobila cu o calitate superioara si un design deosebit! Partea cea mai importanta din decorul unui spatiu este reprezentata de mobilier, de acea niciodata nu se face rabat de la un mobilier rezistent si inovator!